середа, 17 березня 2021 13:58

Росія відхрещується від звинувачень про втручання у вибори-2020 у США

Росія відхрещується від звинувачень про втручання у вибори-2020 у США
Посольство РФ в США дало відповідь на звинувачення американської розвідки щодо втручання у вибори 2020 року. Фото: Reuters

Посольство Росії в США прокоментувало доповідь національної розвідки Сполучених Штатів щодо втручання РФ у президентські вибори 2020 року.

Про безпідставні звинувачення з боку США посольство РФ заявило у Facebook 17 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФБР оголосило в розшук "кухаря" Путіна за втручання у вибори США

За словами представників посольства, інформація розвідки США про обмовляння кандидата з Демократичної партії Джо Байдена не є правдивою.

"Висновки доповіді про проведення Росією операцій впливу в Америці підтверджують лише упевненістю розвідок у їхній правильності. Не наведено фактів або конкретних доказів таких претензій. Констатуємо, що Вашингтон продовжує практику "Мегафон дипломатії", головна мета якої – підтримувати негативний фон навколо Росії, покладати відповідальність за дестабілізацію ситуації всередині країни на зовнішніх гравців", – йшлось у повідомленні посольства РФ у США.

Російські дипломати вважають, що такі дії Америки не сприяють нормалізації двосторонніх відносин.

Американська розвідувальна спільнота виявила спроби втручання Росії в президентські вибори-2020.

Зараз ви читаєте новину «Росія відхрещується від звинувачень про втручання у вибори-2020 у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі