пʼятниця, 21 квітня 2017 14:06

Росія масово перекидає військову техніку до кордону з КНДР

Росія масово перекидає військову техніку до кордону з КНДР
Росія перекидає техніку до кордону з КНДР. Фото: DVhab.ru

Росія передислоковує важку військову техніку в бік кордону з Північною Кореєю.

Жителі прикордонних районів бачили великі військові конвої, які пересуваються залізницею та автошляхами, передає "Радіо "Свобода".

Місцеві бояться початку глобального конфлікту навколо Північної Кореї, повідомляє сайт DVHab.ru.

"Коли жителі Хабаровського краю побачили завантажений військовою технікою поїзд, що прямує в Примор'я, це викликало справжню паніку. Люди надсилають до редакції сайту DVhab.ru фотографії і відео зі свідченнями масового перекидання військової техніки", – пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Північна Корея погрожує перетворити США на попіл

"Хтось каже, що новини про конфлікт Північної Кореї і США є фейком. Але це вже третій потяг із військовою технікою, що вирушив у Приморський край. Щось накльовується на кордоні з КНДР", - цитує сайт жителя Хабаровська.

Офіційний представник російського Міноборони назвав пересування техніки частиною планових військових навчань.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров закликав Сполучені Штати утриматися від "дуже ризикованих" бойових дій проти КНДР. Таким чином Лавров відповів на заяву віце-президента США Майка Пенса. 17 квітня він заявив, що "епоха стратегічного терпіння" США щодо ядерних випробувань Пхеньяна добігла кінця.

Зараз ви читаєте новину «Росія масово перекидає військову техніку до кордону з КНДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі