середа, 21 лютого 2018 08:49

Російський актор назвав хамство національною ідеєю РФ

Російський актор назвав хамство національною ідеєю РФ
Серебряков на початку 2012 року емігрував разом з сім'єю до Канади. Фото: izvestia.kiev.ua

Російська провінція живе минулим і відкидає прогресивні цінності.

Так вважає російський актор Олексій Серебряков, який про це заявив в інтерв'ю журналісту Юрію Дудю. Він сказав: "Якщо від'їхати на 30, 50, 70 кілометрів від Москви, багато елементів з 1990-х років ви побачите. Досі ні знання, ні кмітливість, ні підприємливість, ні гідність не є національною ідеєю. Національною ідеєю є сила, нахабство і хамство ".

А також зізнався, що перед інтерв'ю дав хабар дорожньому інспекторові: "Я порушив трошки. Я не хотів витрачати час, а він так хотів цей хабар. І я подумав:" Може, у нього троє дітей, чорт його знає ". Але розуміє, що," звичайно, був неправий ", коли так вчинив .

Серебряков також розповів, що його персонаж Микола у фільмі Андрія Звягінцева "Левіафан" проявляє слабкість і поступається владі, "тому що він росіянин" на відміну від реального прототипу - американця Марвіна Хімейєра, що зруйнував 13 адміністративних будівель в місті Гренбі через конфлікт з чиновниками штату Колорадо. Пояснює: "Американець бере і робить, тому що там психологія інша - психологія успіху, психологія кар'єри, психологія того, що я маю право, у мене є свобода, я вільний у своєму волевиявленні, я знаю, що я роблю, я несу відповідальність за своє життя ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор із серіалу "Свати" сказав, що думає про його заборону в Україні

Як відомо, Серебряков на початку 2012 року емігрував разом з сім'єю до Канади. Пояснив такий крок несприятливою соціальною обстановкою - зростанням агресії та нетерпимості в суспільстві і недотриманням владою цивільних прав населення.

База "Миротворця", куди нещодавно занесли актора Юрія Стоянова, поповнилася ще чотирьома російськими акторами.
У "чистилищі" опинилися Анатолій Васильєв, Ганна Большова, Єгор Баринов та Ольга Волкова. У лютому 2018 року вони гастролювали в Криму з виставою "Сімейна вечеря о пів на другу".

Зараз ви читаєте новину «Російський актор назвав хамство національною ідеєю РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі