середа, 06 грудня 2017 16:44

Путін оголосив, що візьме участь у виборах президента

Путін оголосив, що візьме участь у виборах президента
Путін іде на вибори - офіційно

Володимир Путін оголосив, що візьме участь у виборах Президента РФ.

Про це він заявив на виступі в Нижньому Новгороді на мітингу-концерті, присвяченому 85-річчю Горьківського автомобільного заводу, повідомляє "Медуза".

"Я буду висувати свою кандидатуру на посаду президента Російської Федерації. Кращого місця і кращого приводу для оголошення про це, напевно, немає ", - сказав Путін.

Путін оголосив своє рішення, після того, як до нього із зали звернувся один із працівників заводу.

"Сьогодні в цьому залі всі без винятку вас підтримують. Володимире Володимировичу, зробіть же нам подарунок, оголосіть своє рішення, адже ми за вас, ГАЗ - за вас ", - сказав працівник заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нещасні голодні українці" - російський блогер показав фото, які ламають кремлівський міф

Зранку Путін зустрічався з волонтерами на форумі "Доброволець Росії -2017" у російській Пермі. Там заявив, що рішення прийме найближчим часом. Спитав волонтерів, чи підтримають вони, якщо він погодиться. Зал вибухнув гучними оваціями.

Інформацію про те, що Путін оголосив про готовність іти в президенти, зранку почав поширювати російський блогер Ілля Варламов. Посилався на зустріч з волонтерами. Трохи випередив події - відзначили користувачі соцмереж.

Рішення російського президента було очевидне багатьом. Користувачі вибухнули іронічними коментарями. Іронізують - до останнього не хотів, але народ умовив. До того ж, як покинути країну після недопуску до Олімпіади.

Про випадок на заводі російський поет Андрій Григор'єв склав вірша та опублікував на сайті Poembook.ru (публікується мовою оригіналу).

"Газ" за Вас и мы за Вас,
Не с кем быть Стране сейчас,
Мир с "открытым ртом" внимает,
Как жить дальше он не знает.

Чередою к Вам идут,
И совета очень ждут,
Трамп бы мылся в Русской бане,
Но надсмотрщики не дали.

Новый срок, полезный срок,
Будет Западу урок,
Будет жизнь в России краше,
Развиваться станем дальше!


Раніше про участь у виборах президента Росії оголосили лідер КПРФ Геннадій Зюганов, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, засновник "Яблука" Григорій Явлінський, уповноважений із захисту прав підприємців Борис Титов і телеведуча Ксенія Собчак. Вибори президента Росії відбудуться 18 березня 2018 року. Президентський термін - шість років.

Зараз ви читаєте новину «Путін оголосив, що візьме участь у виборах президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі