вівторок, 05 травня 2020 10:22

Путін нагородив Кім Чен Ина медаллю

Путін нагородив Кім Чен Ина медаллю
Кім Чен Ина нагородили медаллю на честь 75-річчя "Перемоги у Великій Вітчизняній Війні". Фото: Фейсбук Посольства России в КНДР

Президент Росії Володимир Путін нагородив лідера Північної Кореї Кім Чен Ина медаллю на честь 75-річчя "Перемоги у Великій Вітчизняній війні".

5 травня в Північній Кореї посол Росії передав медаль міністру закордонних справ КНДР Лі Сон Гвон. Вони домовилися продовжувати активні зусилля з реалізації досягнутих домовленостей керівників двох країн про російсько-корейське співробітництво. Про це повідомляє російське посольство в КНДР на своїй Facebook-сторінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Північній Кореї заявили, що Кім Чен Ин здоровий

"Відповідно до Указу президента Російської Федерації, голова Державної ради КНДР Кім Чен Ин нагороджений ювілейною медаллю "75 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр." за великий особистий внесок в увічнення пам'яті загиблих і похованих на території КНДР радянських громадян і проявлену турботу про збереження поховань та меморіалів радянських воїнів у Корейській Народно-Демократичній Республіці".

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин здоровий, заявив спеціальний радник президента Республіки Корея з дипломатії і питань національної безпеки Мун Чжон Ін.

Зараз ви читаєте новину «Путін нагородив Кім Чен Ина медаллю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі