пʼятниця, 19 жовтня 2018 19:48

Путін грає в небезпечного і психованого хлопця - експерт

Путін грає в небезпечного і психованого хлопця - експерт
Володимир Путін. Фото: REUTERS

Своєю заявою про застосування ядерної зброї російський президент Володимир Путін намагається змусити Захід домовлятися з Кремлем.

Таку думку висловив політолог Петро Олещук у своєму Facebook.

"Чергові заяви "ми всіх знищимо і підемо до раю" - це подальша гра в "небезпечного і психованого хлопця", з яким "краще домовитися". І орієнтовано це, звісно, на Захід. Захід мусить домовлятися з ним. Він повинен його вмовляти... Так поводить себе терорист, що кричить про те, як усіх повбиває. Хоча реально сподівається, що йому просто підуть на зустріч.

Російське керівництво дуже хоче миритися з Заходом, але лише на умовах того, щоб визнали весь СССР зоною їхнього впливу, а Москву - рівноправним партнером... У його заявах читається між строк: "Ви що, забули, що у нас є бомба? Не вірите, що ми її застосуємо? Та ви що. Я злий та страшний сірий вовк. Я вас розбомблю. Чесно. Ну давайте вже миритися", - пояснив Олещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Медведчука похвалила Путіна

18 жовтня президент РФ Володимир Путін заявив, що у випадку ядерної війни росіяни потраплять до раю, а інші люди "просто здохнуть". Путін сказав, що РФ готова застосувати ядерну зброю, "коли переконаються в тому, що хтось завдає удар по Росії".

Зараз ви читаєте новину «Путін грає в небезпечного і психованого хлопця - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі