понеділок, 26 жовтня 2020 01:54

Протести у Білорусі: демонстранти оголосили загальнонаціональний страйк

Протести у Білорусі: демонстранти оголосили загальнонаціональний страйк
З понеділка будуть закриті деякі магазини, бари, інтернет-магазини, медичні центри, кафе та інші заклади. Фото: Reuters

З 26 жовтня у Білорусі деякі компанії влаштують вихідні та канікули, оскільки лідер опозиції Світлана Тихановська оголосила про початок загальнонаціонального страйку в країні.

Про це повідомляє пресслужба білоруської опозиціонерки.

"Білоруси зроблять цей крок, тому що їх слово - закон. Закон, якого нас намагалися позбавити, але який ми обов'язково повернемо. І в цьому нам допоможе наша головна мирна зброя - солідарність", - сказано у повідомленні.

З понеділка будуть закриті деякі магазини, бари, інтернет-магазини, медичні центри, кафе, тренажерні зали, мовні школи, служби доставки квітів, туристичні фірми, салони краси, студії дизайну, більярдні клуби та сервісні центри з ремонту техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінську силовики приступили до жорсткого розгону протестуючих

Після 9 серпня, коли в Білорусі відбулися вибори президента, в столиці країни Мінську та інших містах країни люди виходять на масові акції непокори, протестуючи проти фальсифікації результатів виборів президента, насильства і придушення протестів у країні.

Зараз ви читаєте новину «Протести у Білорусі: демонстранти оголосили загальнонаціональний страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі