четвер, 26 серпня 2021 13:46

Пропагандисти Кремля прифотошопили афганським біженцям зброю, щоб зобразити їх терористами: фото

Кремлівський пропагандистський ресурс RT прифотошопив біженцям з Афганістану автомати й гранатомети, щоб зобразити їх терористами.

На це звернули увагу користувачі Twitter.

Російські пропагандисти домалювали зброю афганській сім'ї, яка прибула на бельгійську військову базу Мульсбрук після евакуації з Кабула. Оригінальний знімок належить інформаційному агенству Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аеропорту Кабула невідомі пограбували вертоліт росіян

Автор: RT
  "До 100 евакуйованих афганців у списках розвідувальних агентств - офіційний представник США". Так підписали відредаговане фото російські пропагандисти.
"До 100 евакуйованих афганців у списках розвідувальних агентств - офіційний представник США". Так підписали відредаговане фото російські пропагандисти.

Оприлюднене фото має помітку, що воно відредаговане. Проте напис настільки непомітний, що його неможливо прочитати без збільшення фото на екрані.

"Деякі терористи мають безплатний проїзд з Афганістану?", - підписали заголовок пропагандисти Кремля.

Автор: Reuters
  Такий вигляд має оригінальне фото Reuters.
Такий вигляд має оригінальне фото Reuters.

Працівники RT видалили дорис після скандалу в Twitter.

"Російська державна телекомпанія RT фотошопить зброю та гранатомети на фото невинної афганської сім'ї біженців, щоб зобразити їх терористами", - наголосив користувач соцмережі.

В Афганістані в аеропорту Кабула на евакуацію очікують тисячі людей. З часу переходу влади до руху "Талібан" із країни евакуювали понад 82 тис. осіб. Понад 10 тис. людей ще чекають на евакуацію, але будь-якої миті до аеропорту може прибути більше людей.

Зараз ви читаєте новину «Пропагандисти Кремля прифотошопили афганським біженцям зброю, щоб зобразити їх терористами: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі