середа, 12 січня 2011 08:47

Про Ніколя Саркозі зняли конфузний фільм

Про Ніколя Саркозі зняли конфузний фільм

Новий фільм під назвою "Підкорення" (La Conquete), знятий французькими кінематографістами, розповість про п'ять років життя Ніколя Саркозі, які передують виборам 2007 року, і про те, як у день перемоги його кинула дружина, Сесілія Циганер-Альбеніц, повідомляє французьке видання The Connexion.

Ця картина, знята режисером Ксавьє Дюррінгером і вже названа журналістами "надзвичайно конфузною", вийде на екрани в травні цього року - в той період, коли Саркозі ще буде займати пост глави держави, що є безпрецедентним в історії світового кінематографу.

Сценарій фільму написав історик Патрік Ротман, який проінтерв'ював безліч видатних політиків заради з'ясування інтимних деталей подружнього життя президента. Наприклад, під час бесід стало відомо, що Сесілія не пішла на виборчу дільницю проголосувати за свого чоловіка, а також той факт, що вона покинула Саркозі в перший же день його президентської каденції.

У ролі Саркозі знявся відомий актор Денис Подалідес, в ролі Сесілії - зірка французького кінематографу Флоранс Пернель.

При зйомках цього фільму Дюррінгер використовував в якості зразка оскароносну "Королеву" Стівена Фрірса.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Про Ніколя Саркозі зняли конфузний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі