неділя, 29 липня 2018 15:01

Православ'я по-російському — священник зарізав дружину за бажання розлучитися

У підмосковному місті Дзержинський священник російського Ніколо-Угрішського монастиря вбив свою дружину за її бажання розлучитися.

Ієрей Діонісій часто критикував зовнішній вигляд дружини Анни. Під час однієї із сварок жінка запропонували чоловікові розвінчатися. Священник був шокований, адже за церковними канонами — це забороняється, пише Ридус.

Автор: Ридус
  Ієрей Діонісій вдарив дружину ножем 7 разів
Ієрей Діонісій вдарив дружину ножем 7 разів

Діонісій силою змусив дружину в автомобіль і вивіз у ліс. По дорозі дівчина відправила повідомлення матері: "Він мене кудись везе". Пізніше мати почала допитуватися у зятя, куди зникла донька. Звернулася до поліції. Священник зізнався слідчим у злочині. Вдарив дружину ножем сім разів і закопав, заявив.

Автор: mash.ru
  Священник часто критикував дружину за зовнішній вигляд
Священник часто критикував дружину за зовнішній вигляд

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові подробиці щодо покарання росіянина, який до смерті забив українця

У Кривому Розі на Дніпропетровщині знайшли мертвим 69-річного чоловіка. Співробітники поліції поспілкувалися зі співмешканкою загиблого городянина. Жінка повідомила про те, що чоловіка вбив її коханець. Тіло відправили на експертизу, яка встановить точну причину смерті.

Зараз ви читаєте новину «Православ'я по-російському — священник зарізав дружину за бажання розлучитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі