середа, 23 вересня 2020 06:05

Познайомилися на карантині у Вероні: сучасні Ромео та Джульєтта одружуються

Познайомилися на карантині у Вероні: сучасні Ромео та Джульєтта одружуються
Майкл Д'Альпаос і Паола Анджеллі / Instagram

У італійській Вероні збирається одружитися пара, яка познайомилася під час карантину на своїх балконах. Італійські мас-медіа прозвали їх сучасними Ромео і Джульєтою.

Під час карантину проводили час в самоізоляції в квартирах. Часто на балконах. Так і познайомилися - 38-річний Майкл Д'Альпаос і 40-річна Паола Анджеллі, які зараз збираються побратися. Про це пише польське видання Wprost.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова таємно вийшла заміж: фото

Юрист Паола вперше зауважила сусіда Майкла, коли обоє проводили час на балконах під час суворих заходів карантину навесні, на початку пандемії. Разом слухали концертів, які люди влаштовували з балконів, щоб розвеселити один одного. Сестра Паоли, скрипаль Ліза, грала теж відомі рок-композиції. Тоді Майкл зауважив сестру музикантки.

Чоловік знайшов в Instagram Паолу й вони почали спілкуватися. Під час першої розмови говорили до 3 ночі. Потім почали балакати по-телефону. Згодом Д'Альпаос вивісив на балконі плакат із іменем коханої.

У травні, після 10 тижнів віртуального знайомства, пара вперше зустрілася наживо в парку. Виявляється, більшість життя прожили навпроти одне одного. Проте познайомилися тільки на самоізоляції.

"Я вже зробив пропозицію. Тільки ще не вибрали конкретної дати. Знаємо, де проведемо церемонію – на терасі, на даху мого будинку. Адже познайомилися на балконах", - сказав Майкл Д'Альпаос.

Зараз ви читаєте новину «Познайомилися на карантині у Вероні: сучасні Ромео та Джульєтта одружуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі