понеділок, 31 травня 2021 12:40

Повідомили про бомбу: ще один літак Ryanair здійснив екстрену посадку

Повідомили про бомбу: ще один літак Ryanair здійснив екстрену посадку
Літак Ryanair відправили на стоянку подалі від терміналу, де поліція провела перевірку. Фото: Reuters

Літак авіакомпанії Ryanair, який виконував рейс із Дубліна до Кракова, здійснив екстрену посадку через повідомлення про бомбу на борту.

Boeing 737 зі 160 пасажирами приземлився в аеропорту Берліна 30 травня приблизно о 20:00 за місцевим часом, повідомляє dpa з посиланням на німецьку поліцію.

Речник аеропорту зазначив, що причиною посадки стала аварійна ситуація в повітрі. У поліції додали, що інформацію про можливий вибуховий пристрій на борту оприлюднили не відразу "з оперативних міркувань".

Літак Ryanair відправили на стоянку якомога далі від термінала, де поліція провела перевірку. Пасажирів висадили, а їхній багаж обстежили правоохоронці зі службовими собаками. Загрози життю людей не виявили, тож о 04:00 за місцевим часом пасажирів посадили в інший літак і відправили до Кракова.

Торік у Лондоні також приземлився рейс Ryanair, який прямував із Кракова в Дублін, після інформації про можливий вибуховий пристрій на борту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софію Сапегу можуть видати Росії - МЗС Білорусі

23 травня в аеропорту Мінська здійснив примусову посадку пасажирський літак авіакомпанії Ryanair, що прямував з Афін до Вільнюса. Літак посадили нібито через повідомлення про мінування, але вибухового пристрою не знайшли. На борту перебував засновник Telegram-каналу Nexta Роман Протасевич, його затримали. Також затримали його супутницю, росіянку Софію Сапегу. У Білорусі Протасевича звинувачують за кількома статтями, зокрема в організації масових заворушень.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про бомбу: ще один літак Ryanair здійснив екстрену посадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі