середа, 14 березня 2018 13:09

Посилити санкції та визнати спонсором тероризму: США хочуть покарати Росію за отруєння Скрипаля

Посилити санкції та визнати спонсором тероризму: США хочуть покарати Росію за отруєння Скрипаля
У Сенаті США пропонують визнати Росію країною - спонсором тероризму і посилити санкції Фото: AnalitikaUA

У Сенаті США пропонують визнати Росію країною - спонсором тероризму і посилити проти неї санкції за отруєння екс-розвідника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Американці впевнені у причетності до інциденту Москви. Про це заявив сенатор Роберт Менендес, передає Washington Еxaminer.

Раніше адміністрація Трампа призначила Північну Корею державою – спонсором тероризму після отруєння брата Ким Чен Ина в Малайзії. Така ж доля повинна спіткати Росію, переконаний сенатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отруєння Скрипаля: в Кремлі відповіли на ультиматум Лондона

"Адміністрації слід також розглянути питання про те, чи треба це застосовувати до Росії. Ще раз закликаю адміністрацію Трампа визнати небезпеку, яку російський уряд продовжує нести американцям і нашим друзям в усьому світі. Сполучені Штати та інші союзники Сполученого Королівства повинні бути готові підтримати Британію після цієї нахабної атаки",– сказав Роберт Менендес.

У списку США країн – спонсорів тероризму зараз перебувають Іран, Сирія, Судан і Північна Корея. Це ставить Росію під загрозу нових санкцій і дипломатичної кари, вважає політик.

Зараз ви читаєте новину «Посилити санкції та визнати спонсором тероризму: США хочуть покарати Росію за отруєння Скрипаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі