пʼятниця, 18 червня 2021 10:28

Pornhub звинуватили у розміщенні порно без згоди

Pornhub звинуватили у розміщенні порно без згоди
Понад 30 жінок заявили, що Pornhub розмістив відео за їхньої участі та не повідомив про це. Фото: holographica.space

У штаті Каліфорнія, США, понад 30 жінок подали до суду на компанію, яка володіє порносайтом Pornhub, за поширення інтимних роликів з їх участю.

Про це повідомило видання BBC.

За словами жінок, відео завантажили на порносайт без їхнього відома та згоди. Представники Pornhub відхрестилися від звинувачень і заявили, що слова жінок "абсолютно абсурдні, повністю безрозсудні й категорично помилкові".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік ґвалтував 13-річного похресника і знімав порно

У порносайті повідомили, що контент на портал найчастіше завантажується зареєстрованими користувачами. Кожен ролик нібито перевіряється модератором.

"Pornhub категорично проти незаконного контенту і розслідує будь-які скарги або твердження, що стосуються контенту на нашій платформі", - заявили представники сайту.

За даними видання CBS, Pornhub не вимагає від користувачів підтвердження віку учасників відео та їхньої згоди на публікацію.

Одна з жінок пізніше повідомила, що їй було 17 років, коли її хлопець змусив зняти їх секс на камеру. Пізніше ролик розмістили на Pornhub без її згоди, про що американка дізналася лише від друга.

Російська модель 22-річна Вероніка Трошина знялась у порнографічному ролику у священному для жителів острова Балі місці – на вулкані Батур. Через це її розшукує поліція.

Зараз ви читаєте новину «Pornhub звинуватили у розміщенні порно без згоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі