вівторок, 20 жовтня 2020 05:05

Помпео закликав покарати російських хакерів-розвідників

Помпео закликав покарати російських хакерів-розвідників
Мін'юст США звинуватив у великих кіберзлочинах 6 росіян. Фото: Укрінформ

Держсекретар США Майк Помпео закликав всі держави світу допомогти США притягнути до відповідальності росіян, яких Вашингтон звинувачує в кіберзлочинах.

"Росія, яка позиціонує себе як поборника стабільності в кіберпросторі, насправді є одним з найбільших руйнівників глобального Інтернету. Ми закликаємо Росію покласти кінець її безвідповідальній поведінці. Крім того, ми закликаємо всі держави, які хочуть бачити більшу стабільність в кіберпросторі, приєднатися до нас і допомогти притягнути до відповідальності тих, кому сьогодні пред'явлені звинувачення", — йдеться в заяві держсекретаря, поширеному Держдепом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія здійснила кібератаки проти Олімпіади в Токіо

Нагадаємо, що раніше Мін'юст США пред'явив звинувачення у великих кіберзлочинах шести росіянам. Всі вони працюють на російську розвідку. Їх звинувачують в кіберзлочинах проти компаній в США, енергосистеми України, президентських виборів 2017 року у Франції та інших кібератаках.

Зараз ви читаєте новину «Помпео закликав покарати російських хакерів-розвідників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі