середа, 06 січня 2021 08:14

Померла "дівчина Бонда", яку помилково вже оголошували мертвою

Померла "дівчина Бонда", яку помилково вже оголошували мертвою
У США померла акторка та модель 65-річна Вікторія Лі Блум, відома як Таня Робертс. Зіграла дівчину Джеймса Бонда у кінострічці "Вид на вбивство" (1985 рік). Фото: REUTERS

Увечері в понеділок, 4 січня, у США у віці 65 років померла акторка та модель Вікторія Лі Блум, відома як Таня Робертс. Вона пішла з життя в медичному центрі Седарс-Сінай, що в Лос-Анджелесі.

Знаменитість страждала від інфекції сечовивідних шляхів, яка поширилася на її нирки і жовчний міхур. Про це із посиланням на її партнера Ланса О'Браєна та представника Майка Пінгела пише NBC News.

Напередодні представник зірки розповсюдив інформацію про те, що вона померла в неділю, 3 січня. Згодом виявилося, що ця інформація не відповідає дійсності. Пінгел пояснив, що Робертс Ланс О'Браєн прийшов до неї в лікарню. А вона - із заплющеними очима. Чоловік вирішив, що Таня померла. Він пішов з палати, так і не поспілкувавшись з медиками. Згодом лікарі повідомили, що акторка жива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шон Коннері помер на Багамах

Зазначається також, що Таня Робертс знепритомніла після прогулянки зі своїми собаками напередодні Різдва. Її госпіталізували та підключили до апарату штучної вентиляції легенів. За декілька днів до того вона почувалася абсолютно здоровою.

Робертс знялася у чотирьох десятках фільмів у жанрах комедії, фентезі та еротики. Вона здобула популярність після виконання ролей у фільмах "Повелитель звірів" (1982 рік), "Шина - королева джунглів" (1984 рік), "Майже вагітна" (1991 рік). Виконала роль дівчини Джеймса Бонда у кінострічці "Вид на вбивство" (1985 рік). Також Робертс знімалася для Playboy і в рекламних роликах.

Відома глядачам і за участю в шоу "70-ті" та грою в фінальному сезоні телевізійного серіалу 1970-х "Ангели Чарлі".

8 квітня 2019-го у 87-річному віці померла американська актриса Надя Регін. Вона з'являлася в двох картинах "бондіани" - "З Росії з любов'ю" і "Голдфінгер". У першому вона зіграла коханку турка Керім Бея. А в другому - виконавицю танцю живота Боніту, полонену Бонда. Роль головного героя в стрічках виконав Шон Коннері.

Зараз ви читаєте новину «Померла "дівчина Бонда", яку помилково вже оголошували мертвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі