субота, 23 січня 2021 15:12

Помер Ларрі Кінг

Помер Ларрі Кінг
Американський телеведучий 87-річний Ларрі Кінг помер в медичному центрі Седарс-Синай в Лос-Анджелесі. На прочатку січня в нього діагностували коронавірус. Фото: Reuters

Помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг. Йому було 87 років.

Його не стало вранці 23 січня в медичному центрі Седарс-Синай в Лос-Анджелесі, повідомляється у його Twitter.

На початку січня Кінг потрапив у лікарню. У нього діагностували коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пальто за $70 тис. і сукня для Мадонни: чим запам'ятався дизайнер Сергій Єрмаков

"Ларрі боровся з величезною кількістю проблем зі здоров'ям за останні кілька років, і з цим він теж бореться, він чемпіон", - казав тоді його знайомий, передає ABC News.

У 2017 році телеведучий розповів про боротьбу з раком легенів. У 1987 році він переніс серйозний серцевий напад, і пухлина була виявлена ​​під час щорічного обстеження. У квітні 2019 року він переніс інфаркт і йому зробили ангіопластику. Крім того переніс інсульт.

У 2020 році двоє дітей Кінга померли з різницею менш ніж місяць. Син Енді помер від серцевого нападу в липні, а дочка Чайя померла від раку легенів у серпні.

Із 1985 до 2010 року він вів ток-шоу Larry King Live на телеканалі CNN. З 2012 року і до теперішнього часу вів програму Larry King Now в інтернеті. Його шоу на CNN було занесене в книгу рекордів Гіннеса як найтриваліше шоу на телебаченні з беззмінним ведучим. За своє життя Кінг провів понад 40 тис.інтерв'ю, героями яких ставали майже всі найвідоміші в США і за їх межами політики, артисти, зірки шоу-бізнесу та інші знаменитості.

У США у віці 65 років померла акторка та модель Вікторія Лі Блум, відома як Таня Робертс. Вона пішла з життя в медичному центрі Седарс-Сінай, що в Лос-Анджелесі. Знаменитість страждала від інфекції сечовивідних шляхів, яка поширилася на її нирки і жовчний міхур.

Зараз ви читаєте новину «Помер Ларрі Кінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі