четвер, 12 липня 2018 12:53

Поліція заарештувала колишню коханку Дональда Трампа

Поліція заарештувала колишню коханку Дональда Трампа
Її затримали за нібито недозволені дотики відвідувача стрип-клубу під час виступу на сцені. Фото: firstsocial

Поліція заарештувала колишню порноактрису Стормі Деніелс, яка мала секс з президентом США Дональдом Трампом.

Її адвокат Майкл Авенатті назвав це затримання політично вмотивованим: "Мою клієнтку заарештували в Колумбусі, штат Огайо, за виступ, який вона вже показувала у понад сотні стриптиз-клубів по всій країні. Це була вказівка та політично вмотивоване затримання… Ми будемо боротися", - написав він у Twitter.

Її затримали за нібито дозвіл одному із відвідувачів стрип-клубу доторкнутися до неї "несексуальним чином". "Ви знущаєтесь? Вони залучають правоохоронні органи для подібних операцій? Мають бути зовсім інші пріоритети", - обурився він і додав, що Деніелс, найімовірніше, випустять під заставу та висунуть певні звинувачення, однак сторона захисту буде категорично проти них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп підкупив порноакторку після сексу - офіційне підтвердження

Жінка подала позов проти Трампа, тому що його адвокат Майкл Коен нібито примусив її підписати фальшиву заяву про те, що вона не мала сексу з президентом. Домовленість не розкривати "близькі" стосунки з Трампом недійсна, стверджувала порноакторка, бо Трамп її не підписав особисто. Юристи президента США виграли справу.

Зараз ви читаєте новину «Поліція заарештувала колишню коханку Дональда Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі