понеділок, 19 квітня 2021 17:02

Поліція спіймала кота-наркодилера з наркотиками

Поліція спіймала кота-наркодилера з наркотиками
Біла кішка з набором наркотиків, прив'язаних до тіла, Панама, 16 квітня / Panama's Prosecutor Office

Влада Панами перехопила пухнастого контрабандиста - білого кота, який мав намір проникнути в тюрму з мішечком, прив'язаним до тіла, з наркотиками всередині.

Кота-наркодилера спіймала поліція біля в'язниці Нуева-Есперанса, в якій понад 1700 в'язнів, у провінції Колон, на північ від столиці Панама-Сіті. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть фільм про ведмедя, який з'їв кокаїну на $15 млн

За словами голови пенітенціарної системи Панами Андреса Гутьєрреса, тварина була перев'язана навколо шиї тканиною, в якій були пакети з білим порошком, листям і рослинними речовинами.

Це не перша спроба скоєння злочину з тваринами. Ув'язнені використовують їжу, щоб заманити до себе тварин, коли люди ззовні прикріплюють до них наркотики.

Прокуратура Колона повідомила, що розпочала розслідування за фактом використання тварин для контрабанди заборонених речовин в тюрму Нуева-Есперанса. Вона розмістила фото наркотиків і кішки, спійманої на місці злочину. За словами прокурора Едуардо Родрігеса, тварину доставлять у центр прийому домашніх тварин.

У Панамі з населенням 4,2 млн осіб близько 18 тис. в'язнів у 23 в'язницях, більшість з яких переповнені. Раніше влада викривала спроби доставки наркотиків з використанням голубів і дронів.

Зараз ви читаєте новину «Поліція спіймала кота-наркодилера з наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі