субота, 08 серпня 2020 11:29

"Плівки Деркача": контррозвідка пояснила, як вплинула Росія на вибори в США

"Плівки Деркача": контррозвідка пояснила, як вплинула Росія на вибори в США
Деякі представники російської влади прагнуть підтримати кандидатуру президента Трампа в соціальних мережах і на російському телебаченні. Фото: unsplash.com

Росія використала колишнього "регіонала", а зараз позафракційного нардепа Андрія Деркача, щоб вплинути на вибори в США. Зокрема, підірвати репутацію кандидата в президенти Джо Байдена.

Про це заявив голова Національного центру контррозвідки і безпеки Вільям Еваніна. За його словами, про вплив українського нардепа свідчать "плівки Деркача", йдеться на сайті Національного центру контррозвідки і безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За публікацію таємних розмов високопосадовців - тюрма. Офіс президента готує закон

"Нинішні дії Росії узгоджуються з публічною критикою Москви на адресу Байдена тоді, коли він ще був віцепрезидентом США. Його критикували за роль у політиці адміністрації Барака Обами щодо України й підтримку антипутінської опозиції всередині Росії", - повідомив Еваніна.

Наголосив, що деякі представники російської влади прагнуть підтримати кандидатуру президента Трампа в соціальних мережах і на російському телебаченні.

9 липня народний депутат Андрій Деркач оприлюднив записи. Заявив, що на них зафіксовані переговори п'ятого президента України Петра Порошенка з президентом Росії Володимиром Путіним. Вони начебто в дружній манері обговорюють "мінські домовленості". Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі "Право на владу" заявив, що всередині України відбувається потужна інформаційна російська агресія.

Зараз ви читаєте новину «"Плівки Деркача": контррозвідка пояснила, як вплинула Росія на вибори в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі