субота, 22 квітня 2017 18:47

Під прицілом автоматів - показали, як виглядає північнокорейський кордон
22

Солдат дивиться з вікна сторожової вежі на березі річки Ялу, 16 квітня 2013 рік
Фото: Jacky Chen / Reuters
Солдат їде на велосипеді біля Сінийджу, 15 квітня 2017 року
Жінка солдат на сторожі берегу річки Ялу поблизу міста Сінийджу, 1 травня 2014 року
Фермери працюють у полі на північ від міста Сінийджу, 2 квітня 2017 року
Зруйнований під час війни міст через річку Ялу, 26 травня 2009 року

Коли велика увага світу прикута до Північної Кореї, багато міжнародних фотожурналісти роблять усе можливе, щоб показати країну, яка погрожує всьому світу.

Але корейці сильно обмежують рух запрошених журналістів у межах своїх кордонів і контролює те, що можна фотографувати, пише theatlantic.com

"У фотографів, що зазирають через кордон, є більше свободи пересування. Але солдати Північної Кореї, на яких спрямовані камери, знають, що за ними спостерігають. Реагують по-різному: хто посмішкою, а хто камінням у відповідь", - йдеться в описі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Північна Корея погрожує перетворити США на попіл

Видання зробило підбірку світлин останніх кількох років, зроблені через кордон між Китаєм та КНДР.

Штати мають достатню вогневу міць, щоб нейтралізувати ядерну програму Північної Кореї. США розмістили ударну групу на чолі з авіаносцем "Карл Вінсон" поблизу з КНДР, заявивши про завдання ракетного і повітряного удару по Північній Кореї в разі випробування нею ядерної зброї та балістичних технологій. Тихоокеанське командування США також зробило заяву, що відстежує ситуацію в регіоні, в тому числі останню спробу ракетного випробування.

Зараз ви читаєте новину «Під прицілом автоматів - показали, як виглядає північнокорейський кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі