неділя, 06 грудня 2020 00:53

Перемога неминуча: Тихановська звернулася до учасників протестів

Перемога неминуча: Тихановська звернулася до учасників протестів
Лідерка білоруської опозиції підтримала учасників чергового недільного протесту у Білорусі, який відбудеться 6 грудня. Фото з відкритих джерел

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська підтримала учасників чергового недільного протесту у Білорусі, який відбудеться 6 грудня.

Про це опозиціонерка написала у своєму Telegram-каналі.

"Білорусь протестує вже п'ятий місяць. За цей час протест став частиною нашого життя, такою ж невід'ємною, як робота або час з сім'єю. І так буде до нашої перемоги. Але, що ще важливіше - так буде і після неї", - заявила Тихановська.

За її словами, перемога неминуча - "режим припинить своє існування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від арешту Лукашенка до введення російських військ: Тихановська представила 6 сценаріїв для Білорусі

"Кожен знає, що єдиним джерелом державної влади і носієм суверенітету в Республіці Білорусь є народ. І ми з вами віддали величезну кількість зусиль, щоб цей рядок в Конституції врешті-решт стала правдою. Тому я підтримаю всіх, хто завтра вийде в свій двір, район і місто. Кожен марш — це нагадування про те, що білоруси не здадуться", - підкреслила опозиціонерка.

Раніше Тихановська закликала Сенат США затвердити закон для погодження санкцій проти Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Перемога неминуча: Тихановська звернулася до учасників протестів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі