середа, 11 липня 2018 22:03

Перехід Роналду в "Ювентус" змусив працівників Fiat вийти на страйк

Перехід Роналду в "Ювентус" змусив працівників Fiat вийти на страйк
Робітники вважають, що компанія замало їм платить. Фото: UA-Football

Робітники заводу Fiat вийшли на страйк через перехід футболіста Кріштіану Роналду у "Ювентус", спонсором якого є компанія.

На заводі заявили, що у "важкі часи" спонсору футбольного клубу "Ювентус" не варто платити більшу суму одному Кріштіану Роналду в той час, коли доходи їхніх сімей "не дозволяють дотягнути до середини місяця", повідомляє gordonua.com.

Працівники автозаводу призначили страйк на 15-17 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криштіану Роналду офіційно перейшов у "Ювентус"

Персонал Fiat вважає, що компанія повинна інвестувати в моделі автомобілів, "які гарантують майбутнє тисяч людей, а не збагачують тільки одного".

Суперзірку світового футболу Криштіану Роналду кожного міжсезоння відправляли в різні клуби і кожного разу португальський нападник продовжував виступи за "Реал". Ситуація змінилася цього міжсезоння, коли перехід Роналду з мадридського клубу в "Ювентус" став реальністю. За 33-річного форварда туринський клуб заплатив €112 млн, а зарплата футболіста становитиме €30 млн на рік.

Зараз ви читаєте новину «Перехід Роналду в "Ювентус" змусив працівників Fiat вийти на страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі