четвер, 26 грудня 2019 09:50

Педофіл з Росії вербував найманців на Донбас

Педофіл з Росії вербував найманців на Донбас
Толстошеїну загрожує 20 років в'язниці. Фото: novynarnia.com

Затриманий в Москві 47-річний Ігор Толстошеїн, який три доби ґвалтував 12-річну дівчинку, вербував найманців для участі у війні на Донбасі.

"Вербував громадян Росії з числа страйкболістов для участі у війні на Донбасі, в минулому брав участь у складі аналітичної групи ГРУ ЗС РФ на території Анголи", - йдеться на сайті "Миротворець".

Раніше Толстошеїн працював в Московському інституті комунального господарства, Російському промислово-інвестиційному фонді і "Інституті управління державною власністю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сущенко розповів, як його вербували у Росії

Постраждала Ольга, яку знайшли на зйомній квартирі, підтвердила, що над нею знущався Толстошеїн. Він відомий як організатор військових молодіжних ігор по всій Росії. Колеги часто схвально відгукувалися про чоловіка. Відомо, що Оля була не єдиною, з ким Толстошеїн листувався і імовірно займався сексом. У його телефоні знайшли дані про 9-річну дівчинку з Білорусі, до якої Толстошеїн їздив в Гродно. Крім того, у чоловіка є дружина і двоє дітей. Тепер йому загрожує 20 років в'язниці.

Розвідка Молдови заявила, що 5 російських дипломатів були шпигунами і вербували бойовиків для бойових дій на Донбасі. Їх видворили з країни у минулому місяці.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл з Росії вербував найманців на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі