субота, 17 серпня 2024 12:38

"Хлопець, якому потрібно відпочити": про Трампа жартують через його вік

"Хлопець, якому потрібно відпочити": про Трампа жартують через його вік
Кандидата у президенти США Дональда Трампа критикують через вік. Фото: gettyimages.com

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп витратив місяці своєї передвиборчої кампанії, щоб показати свого конкурента Джо Байдена "старим".

Однак, зараз він зіткнувся зі схожими жартами від нової конкурентки віцепрезидентки Камали Гарріс. Про це пише Politico.

Видання зазначає, що Демократична партія США, від якої балотується Гарріс, намагається вплинути на американське суспільство й переконати, що 78-річний Трамп "є пережитком минулого, до якого країна не може дозволити собі повернутися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заробив $300 тис. на продажі Біблій

"Частина кампанії Трампа, безумовно, полягає в тому, щоб повернути країну назад, а не рухати її вперед - повернути її в той час, до якого люди не хочуть повертатися. Вік є частиною цього", - сказала радниця Джо Байдена Аніта Данн.

За даними національного опитування Marquette Law School Poll, опублікованого минулого тижня, 57% людей вважають, що Трамп занадто старий. Водночас 79% турбуються про вік Байдена. При цьому лише 13% думають так про 59-річну Гарріс.

Кандидат у віцепрезиденти від Демократичної партії Тім Волц цього тижня відкрито критикував вік Трампа під час збору коштів у Ньюпорт-Біч. Він назвав його "з низьким рівнем енергії", "втомленим", а також "хлопцем, якому потрібно трохи відпочити на вихідних".

"Але звернення до віку Трампа може відштовхнути старших виборців і виглядати лицемірством після того, як Гарріс та інші демократи захищали вік Байдена", - йдеться у публікації.

Представники кандидатки у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Камали Гарріс заявили, що вона візьме участь у двох дебатах із республіканцем Дональдом Трампом.

Гарріс, зокрема, погодилася провести дебати з Трампом 10 вересня на ABC News. Трамп сказав, що погодився і з двома іншими запропонованими дебатами: 4 вересня на Fox News і 25 вересня на NBC News.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопець, якому потрібно відпочити": про Трампа жартують через його вік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі