середа, 27 січня 2021 12:48

Пара лесбійок народила унікальну п'ятірню дівчаток

Пара лесбійок народила унікальну п'ятірню дівчаток
П'ятірня немовлят-дівчат / CATERS NEWS

Лесбійська пара в США, яка хотіла дитину, була шокована, коли дізналися, що очікує на п'ятірню дівчат. Діти народилися передчасно, але всі здорові.

Батьки — Гізер Ленглі, 39 років, і Прісцилла Родрігес, 35 років — народили здорових дівчат через кесарів розтин, коли Гізер була на 28-му тижні вагітності, пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців виступають за обмеження прав ЛГБТ-спільнот

Народження Гедлі, Рейгани, Зарії, Зайли та Джоселін було настільки рідкісним, що це лише 2-й випадок народження п'ятірні, зареєстрований у США.

У пари з Техасу, які разом 9 років, на момент народження п'ятірні вже є 3-річна дочка Соєр. Гізер каже, що вона була на 6-му тижні вагітності, коли дізналася, що в них буде п'ятірня.

"Після початкового шоку, зрозуміла, наскільки особливими й унікальними будуть наші діти. Таке відчуття, що виграли в лотерею. Завжди хотіла дітей, і не була впевнене, що це колись станеться зі мною. Спочатку Прісцилла не хотіла дітей, але коли в нас народилася перша дочка, ми знали, що хочемо спробувати ще", - каже Гізер.

Пара використала метод IUI лікування безпліддя. Внутрішньоматкова інсемінація — один із методів, який полягає в перенесенні сперми в матку для того, щоб відбулося зачаття.

Зараз ви читаєте новину «Пара лесбійок народила унікальну п'ятірню дівчаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі