субота, 19 вересня 2020 21:28

Пандемія: у Німеччині скасували карнавальні заходи

Пандемія: у Німеччині скасували карнавальні заходи
У Німеччині скасували великі зібрання та процесії. Фото: Reuters

Влада німецької федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія скасувала масові заходи чергового карнавального сезону, що починається 11 листопада.

Перш за все скасували великі зібрання та процесії. Про це повідомив глава офісу прем'єр-міністра землі Північний Рейн-Вестфалія Натанаель Лімінскі,передає DW.

" В часи пандемії на таких масових заходах неможливо дотримуватися встановлених заходів з епідеміологічної безпеки, тому цього року потрібно обмежитися заходами у вужчому колі, які відповідатимуть протиепідемічним вимогам", - наголосив Лімінскі.

Президент Кельнського карнавалу Крістоф Куккелькорн підтвердив, що в нинішніх умовах проведення масових карнавальних заходів практично неможливе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Празі заборонили відвідувати рідних в лікарнях

Як зазначається, востаннє процесії в "скажений понеділок" у "карнавальних столицях" Північного Рейну-Вестфалії довелося скасувати в 2016 році через погані погодні умови. У 1990 році карнавальну ходу в Дюссельдорфі скасували через ураган "Вівіан", під час якого швидкість вітру сягала 140 км/год. У 1991 році всі великі карнавальні процесії в Німеччині були скасовані в знак солідарності з учасниками і жертвами війни в Перській затоці.

В Україні за минулу добу Covid-19 підтвердили у 3 240 людей, 1268 пацієнтів - одужали, а 48 — померли від ускладнень.

Зараз ви читаєте новину «Пандемія: у Німеччині скасували карнавальні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі