четвер, 12 серпня 2021 10:11

Від працівників McDonald's вимагають вакцинуватися

Від працівників McDonald's вимагають вакцинуватися
Компанія вимагає від робітників завершити вакцинацію до жовтня. Фото: Reuters

Компанія McDonald`s вимагає від своїх співробітників у США вакцинуватися від коронавірусу.

До 27 вересня працівники повинні пройти повний курс вакцинації. Водночас персонал буде зобов'язаний носити маски на роботі, пише The Wall Street Journal.

"Зростання заражень штамами Covid-19 викликає занепокоєння в багатьох з нас. Багато з вас говорили нам, що почувалися б спокійніше в офісі, якби були впевнені, що ваші колеги щеплені", - йдеться в листі керівництва McDonald`s.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочалося тестування трьох нових препаратів від Covid-19

Дату виходу в офіс працівників штаб-квартири та інших філіалів перенесли з 7 вересня на 11 жовтня, щоб всі мали достатньо часу для вакцинації. Компанія готова надати робітникам до 4 год. оплачуваної перерви для щеплення.

За останню добу в Україні виявили 1 247 нових випадків коронавірусної інфекції. Зокрема, захворіли 77 дітей та 41 медпрацівник. Найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстрували в Києві (205), Харківській (93), Одеській (77), Донецькій (75) та Львівській (61) областях.

Зараз ви читаєте новину «Від працівників McDonald's вимагають вакцинуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі