неділя, 20 вересня 2020 17:11

Опозиціонерка Колесникова звернулася до білорусів із СІЗО

Опозиціонерка Колесникова звернулася до білорусів із СІЗО
Марію Колесникову та ще 2 опозиціонерів намагалися видворити з країни. Коли вона відмовилася - кинули в ізолятор №1 на Володарського в Мінську. Фото: REUTERS

Член президії координаційної ради білоруської опозиції Марія Колесникова, яка утримується в СІЗО, закликала співвітчизників "не боятися бути вільними".

Її звернення опубліковано в офіційному Telegram-каналі Віктора Бабарика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сутички з ОМОНом і затримання: що відбувається на вулицях Мінська та інших білоруських міст

"Свобода варта того, щоб за неї боротися. Не бійтеся бути вільними! Міцно обіймаю і люблю. Величезне спасибі родині, друзям, близьким і всім, хто нас підтримує. Спасибі міжнародній спільноті та культурній спільноті за підтримку і солідарність. Я щаслива быць беларускай. Ви неймовірні! Я ні про що не шкодую і вчинила б так само", - пише Колеснікова.

У Білорусії шостий тиждень тривають масові протести через результати президентських виборів, згідно з якими переміг Олександр Лукашенко. Демонстранти вимагають його відставки і проведення нового і чесного голосування.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонерка Колесникова звернулася до білорусів із СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі