середа, 17 квітня 2019 09:56

"Неможливо працювати з Меган" — королівський пілот втік із палацу

"Неможливо працювати з Меган" — королівський пілот втік із палацу
Королівський пілот звільнився через забаганки вагітної герцогині. Фото: cosmo.com.ua

Особистий пілот принца Гаррі та герцогині Сассекської Меган Маркл вирішив звільнитися через дивні вимоги роботодавців.

"Принц Гаррі постійно наказував йому літати за закусками для дружини. Це ще один доказ того, що професіонали просто не можуть працювати з Меган. Її вимоги дивні й обурливі. До пілота ставилися як до якогось водія служби доставки, а не як до висококваліфікованого працівника", — пише Radaronline, посилаючись на представника королівської сім'ї.

Маркл нібито могла собі дозволити грубо і зневажливо спілкуватися з людиною. Зараз представники королівської сім'ї змушені в екстреному порядку шукати заміну льотчику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову порушила традиції: стали відомі примхи Меган Маркл щодо пологів

Зазначається, що новий співробітник пари зобов'язаний бути не тільки висококласним фахівцем, але і погодитися на виконання адміністративних доручень. Також пілот повинен бути готовий до постійних відряджень і до термінових викликів.

Напередодні у королівському палаці розповіли, що принц Гаррі та герцогиня Меган не будуть позувати репортерам із малюком на руках біля госпіталя. Так робили принц Вільям і його дружина герцогиня Кейт. Публічна фотосесія Сассексів із новонародженим буде, але тільки в іншому форматі.

Зараз ви читаєте новину «"Неможливо працювати з Меган" — королівський пілот втік із палацу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі