вівторок, 20 квітня 2021 04:31

Навальному готові надати політичний притулок за кордоном

Навальному готові надати політичний притулок за кордоном
Навальний оголосив голодування в колонії. Фото: Reuters

Естонія готова надати політичний притулок в'язню Олексію Навальному. Таке питання може бути розглянуто у разі необхідності - якщо від Навального надійде відповідний запит.

Про це повідомила міністр закордонних справ країни Єва-Марія Лийметс.

"Однак саме Олексію Навальному вирішувати, до якої країни він би хотів звернутися, якщо Росія його випустить. Це, звичайно, було б дуже приємно, якби Росія запропонувала таку можливість пану Навальному", - сказала глава МЗС Естонії.

Єва-Марія Лийметс нагадала, що стан здоров'я опозиціонера значно погіршився і ще раз засудила порушення прав людини в Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 60 людей оголосили голодування солідарності з Навальним

Лікарі російського опозиціонера Олексія Навального заявили, що результати його аналізів свідчать про критичний стан. В крові політика критичний вміст калію, що загрожує важкими наслідками, аж до зупинки серця.

На знак протесту Олексій Навальний оголосив голодування в колонії у Володимирській області. Він вимагає допустити до себе лікаря через біль у спині й нозі та брак меддопомоги.

Зараз ви читаєте новину «Навальному готові надати політичний притулок за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі