вівторок, 19 січня 2021 15:53

Навальний склав список російських олігархів, які мають потрапити під санкції Заходу

Навальний склав список російських олігархів, які мають потрапити під санкції Заходу
Навальний склав "санкційний" список. Фото: Reuters

Виконавчий директор Фонду боротьби з корупцією Володимир Ашурков, соратник російського опозиціонера Олексія Навального, обнародував список олігархів РФ, які можуть потрапити під санкції Заходу.

Відповідний пост він опублікував у Facebook.

Ашурков стверджує, що список склав сам Навальний за кілька днів до повернення до Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навального закрили на карантин у СІЗО: які умови в опозиціонера

"Усього за кілька днів до того, як Олексій сів на рейс до Москви, ми погодили список людей, проти яких, на його думку, повинні запровадити санкції", - сказав він.

За його словами, Навальний не планував оприлюднювати список так швидко, але арешт та можливий термін у в'язниці внесли свої корективи.

До списку санкцій увійшли 8 осіб: мільярдери Роман Абрамович та Алішер Усманов, президент і голова правління державного банку ВТБ Андрій Костін, заступник голови банку ВТБ Денис Бортніков, міністр охорони здоров'я РФ Михайло Мурашко, міністр сільського господарства Росії Дмитро Патрушев, голова державної корпорації розвитку ВЕБ.РФ Ігор Шувалов та телеведучий Володимир Соловйов.

As we are watching the developing situation with Alexey Navalny's detention in Russia, I would like to share the...

Опубликовано Vladimir Ashurkov Понедельник, 18 января 2021 г.

Російський опозиціонер Олексій Навальний може отримати до 2,5 років колонії. Суд щодо скасування умовного терміну перенесли з 29 січня на 2 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Навальний склав список російських олігархів, які мають потрапити під санкції Заходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі