вівторок, 22 жовтня 2019 12:03

Нардеп показав розкішний італійський маєток "рупора Кремля" Соловйова

Нардеп показав розкішний італійський маєток "рупора Кремля" Соловйова
Нардеп Олексій Гончаренко показав віллу кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова в Італії. Фото: youtube.com

Віллу кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова біля озера Комо в Італії показав народний депутат України Олексій Гончаренко.

Відео про це нардеп зняв особисто та виклав на своєму YouTube-каналі.

Вілла Соловйова з басейном та особистим причалом на озері Комо, за підрахунками Гончаренка, коштує 8-10 млн євро.

"Басейн, прислуга, красивий будинок. Він нахабно бреше і закликає вбивати, але не в Італії, а в Україні. А потім їде на відпочинок в Італію.

Так зазвичай і відбувається з усіма російськими пропагандистами. Дурити народ можна там, у Росії, а ось жити комфортніше в Європі. Я був на конференції неподалік дачі Солов'їного Посліду і вирішив вам показати, як живе вечірній мудозвон", - написав Гончаренко у тексті до відео.

Нардеп подав до Генпрокуратури України звернення з вимогою почати заочне слідство проти Соловйова в зв'язку з його висловлюваннями про територіальну цілісність України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи ІДІЛ оздоровлювалися в Криму – Соловйов перевершив себе

Найближчі дні, тижні, місяць визначать долю України на багато років вперед, як "незабутній 1919-й" запрограмував трагічну траєкторію України в XX ст. Україна знаходиться в стані війни з жорстоким і цинічним ворогом, який окупував частину її території та не приховує мети підпорядкувати собі по-братськи всю країну. Про це написав політичний експерт Андрій Піонтковський.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп показав розкішний італійський маєток "рупора Кремля" Соловйова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі