середа, 20 лютого 2008 14:06

Наомі Кемпбелл вибере найкрасивішу дівчину України

Наомі Кемпбелл вибере найкрасивішу дівчину України
Зірка світового подіуму Наомі Кемпбелл на запрошення Александри Ніколаєнко сьогодні прилетіла до Києва. "Чорна перлина" у складі жюрі національного відбору на конкурс "Міс Всесвіт" обиратиме найкрасивішу українку 2008 року.

Свою обіцянку зробити сюрприз президент національного конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2008" Олександра Ніколаєнко стримала: зоряний гість буде. Щоправда, спочатку очікувався приїзд до Києва Джастіна Тімберлейка, але візит Наомі має стати своєрідною "компенсацією" за його відсутність.

До Києва Наомі прилетить на особисте запрошення Олександри Ніколаєнко, точний час прильоту красуні поки невідомий, як, власне, й місто, звідки Наомі відправиться до Києва: через постійні покази в різних точках світу у моделі скажений графік, зазначає "Газета по-киевски".

Разом з Наомі до Києва прилетять її особисті візажіст, перукар, менеджер і охоронець. Втім, охоронців у Кемпбелл буде предостатньо - однією з головних умов супермоделі було надання їй посиленої охорони, мовляв, у будь-якій точці світу достатньо людей, які являють для "Чорної перлини" небезпеку.

Отже охороняти високу гостю будуть особливо ретельно, а серед секьюріті будуть люди, що охороняли зірку подіуму під час її візиту до Москви. Також з метою безпеки назва готелю, в якому розміститься зірка подіуму, не розголошується.

А ось до харчування ніяких особливих вимог Наомі не висувала: чим пригостять, те й з"їсть.

Спілкування з журналістами теж не входить до планів зірки: мовляв, присутність поряд з нею "зайвих людей" вкрай небажана.

На жаль, через щільний графік і невідповідну погоду темношкіра красуня побачить Київ лише з вікна автомобіля, та й культурної програми в неї не буде. Хіба що після закінчення конкурсу модель, можливо, відвідає якийсь нічний клуб, але й те - за бажанням. Затримуватися в столиці України заморська гостя не має наміру: її літак залишить київський аеропорт вже в ніч на четвер.

Як відомо, переможницею конкурсу "Міс Всесвіт-2007", що проходив у Мехіко, стала представниця Японії Рійо Морі. У змаганні красунь взяли участь дівчата з 77 країн, королеви краси, котрі перед цим завоювали титул у себе удома. Друге місце дісталося першій красуні Бразилії Наталії Гімарайс, а третє - представниці Венесуели Хонайтіс Лі.

Українка Людмила Бікмулліна вийшла в загальний фінал конкурсу, в який жюрі відібрало дівчат з 15 країн. Проте в першому турі, після проходу в купальних костюмах, вона не потрапила до "десятки", що продовжила боротьбу за титул "Міс Всесвіт". Разом з нею "відсіялися" представниці Данії, Словенії і Чехії, і сталося так, що вже в другому турі у фінальній десятці не виявилося жодної європейської красуні.

У головного конкурсу краси 2007 року знайшлися чимало супротивників: активісти, протестуючі проти проведення "Міс Всесвіту", провели власні конкурси - "Міс Марихуана", "Міс Сексуальне здоров"я" і "Міс Права людини". На їх думку, жінки не повинні ділитися на красивих або потворних, їх не слід розглядати як об"єкт, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл вибере найкрасивішу дівчину України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі