вівторок, 26 січня 2021 14:50

Найдорожчий маєток у США втричі дешевший за палац Путіна
9

Найдорожчий маєток у США / GQ
Найдорожчий маєток у США / GQ
Найдорожчий маєток у США / GQ
Найдорожчий маєток у США / GQ
Найдорожчий маєток у США / GQ

У США виставили на продаж найдорожчий маєток у країні – його вартість близько $350 млн.

Маєток у Каліфорнії звів 2017-го забудовник Брюс Маковський з BAM Luxury Group. Про це пише австралійський журнал GQ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московська фірма випадково підтвердила, що Путін є власником палацу за $13,5 млрд - ЗМІ

Будинок має площу 9,3 тис. кв. м. Він розташований у Бель-Ейр у Каліфорнії. Його назва The One. Забудовник просить за нього $350 млн. Це в 3,5-4 рази менше, ніж приблизно обійшовся недобудований маєток російського президента Путіна на Чорному морі.

На території The One - 4 басейни, боулінг, бібліотека, тренажерний зал, тенісний корт, нічний клуб і гараж на 20 авто. Усередині 25 ванних кімнат, а також крило для проведення урочистостей. Поряд гостьовий будинок із 3 спальнями, який має власний спасалон і басейн.

Раніше один з найбагатших людей планети, засновник і виконавчий директор Amazon, Джефф Безос витратив на найдорожчий будинок в історії Каліфорнії, особняк у Беверлі-Гіллз, $165 млн.

На YouТube-каналі Навального 19 січня вийшов фільм-розслідування "Палац для Путіна" про маєток глави Росії за понад $1,3 млрд. Станом на 26 січня його подивилися 91 млн разів.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий маєток у США втричі дешевший за палац Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі