неділя, 24 січня 2021 15:52

Начальник Генштабу звільнився на тлі скандалу з позачерговою вакцинацією

Начальник Генштабу звільнився на тлі скандалу з позачерговою вакцинацією
На тлі скандалу Вільярроя направив міністру оборони Іспанії Маргариті Роблес заяву про відставку. Фото: pixabay.com

Глава Генштабу Збройних сил Іспанії генерал Мігель Анхель Вільярроя подав у відставку через скандал із позачерговою вакцинацією від Covid-19.

Генерал наказав вакцинувати себе та інших військовослужбовців під його командуванням попри те, що вони не входять у пріоритетну групу. Ця інформація викликала хвилю критики, повідомляє El Mundo.

На тлі скандалу Вільярроя направив міністру оборони Іспанії Маргариті Роблес заяву про відставку. Глава військового відомства її прийняла. Генерал заявив, що діяв за встановленими протоколами й не користувався своїм привілейованим становищем для отримання Covid-препарату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Британський" штам Covid-19: вчені розповіли про смертоносність віруса

За останню добу в Україні виявили 3915 нових хворих на коронавірус. Загалом, станом на ранок 24 січня, маємо 1 191 812 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них 21 861 летальних. 83 пацієнтів померли за останню добу.

Зараз ви читаєте новину «Начальник Генштабу звільнився на тлі скандалу з позачерговою вакцинацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі