середа, 27 листопада 2019 10:18

На журналіста напала свиня

На журналіста напала свиня
В Греції свиня не дала журналісту розпочати пряме включення. Фото: profinance.ru

Ведучі шоу "Доброго ранку, Греціє" на грецькому телеканалі ANT1 намагалися розпочати пряме включення з Кінети, містечка в Аттіці, де масштабні повені спричинили велику шкоду, але репортер Лазос Мантікос не з'явився в ефірі.

За кілька секунд він все ж увірвався в ефір – журналіст тікав від великої свині. Вона втекла із сусідньої ферми і атакувала його просто під час включення, передає "ТСН".

Лазос Мантікос зробив спробу стояти на місці і розповісти про затоплення Кінети, але це виявилося неможливим. Свиня постійно переслідувала репортера, і навіть кусала його, змушуючи журналіста вибачитися за незручну сцену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пітон задушив оленя на водопої

"Георге, ти мене чуєш? У нас тут є проблема: свиня, яка переслідує нас цього ранку", – сказав Мантікос ведучому шоу Георге Пападакісу.

Ведучі шоу намагалися залишатися серйозними. Але не втрималися, щоб не посміятися.

Президент США Дональд Трамп нагородив медаллю та грамотою службового пса американського спецназу, який брав участь у ліквідації лідера терористичного угруповання "Ісламська держава" Абу Бакра аль-Багдаді в провінції Ідліб у Сирії.

Зараз ви читаєте новину «На журналіста напала свиня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі