понеділок, 09 лютого 2009 18:26

На Сердючку та Галкіна в Маямі напав п"яний натовп

На Сердючку та Галкіна в Маямі напав п"яний натовп
Колотнеча в концертному залі Маямі, де проходило шоу учасників "Золотого грамофона", переросла в масову бійку. Андрію Данилку, який закривав концерт, дісталися більше за інших - в нього жбурнули пляшку з-під газованої води, що потрапила йому в голову. Максима Галкіна взагалі швидко під прикриттям охорони вивели із зали...

Розпалені глядачі кинулися до сцени, аби потанцювати. Проте це розсердило іншу частину зали, які не соромилися у висловлюваннях, аби втихомирити "божевільних". Реакція останніх була миттєвою: у хід пішли сторонні предмети, пляшки, банки з-під коли. Більш того, ошалілий зал вступив в перепалку з... танцюристами і музикантами Андрія Данилка!

- Я був в шоці, коли побачив те, що почалося в залі, - зізнався Андрій. - Некеровані люди билися і кидали один в одного, що попало.

- Слава богу, що організатори негайно викликали поліцію, - продовжує Андрій. - Страшно уявити, що могло б статися, якби поліцейські запізнилися хоча б на півгодини.

Окрім Данилка міг постраждати і Максим Галкін. У якийсь момент відомий пародист вирішив залишити від гріха подалі залу, де розбушувалися неабиякі пристрасті. Проте, за ним кинулися декілька десятків глядачів, з не дуже мирними намірами. На щастя, охорона спрацювала професійно і, закривши своїми тілами Галкіна, вивели його з-під загрози бути побитим.

За матеріалами Life.ru, Topnews

Зараз ви читаєте новину «На Сердючку та Галкіна в Маямі напав п"яний натовп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі