середа, 02 травня 2018 06:06

На розкішному курорті відкриють перший підводний готель
7

Вілла-готель Muraka є першим підводним апарт-готелем у світі
Фото: CNN
Вілла-готель Muraka є першим підводним апарт-готелем у світі
Вілла-готель Muraka є першим підводним апарт-готелем у світі
Вілла-готель Muraka є першим підводним апарт-готелем у світі
Вілла-готель Muraka є першим підводним апарт-готелем у світі

На острові Рангалі – одному із Мальдівського архіпелагу - будують двоповерхову віллу-готель, частина якої буде на 5 м заглиблена у води Індійського океану. Відкриють її у листопаді цього року.

Готель Muraka (місцевою мовою – корал) обіцяє гостям "інтимний та захоплюючий досвід в одному з найбільш вражаючих морських куточків на Землі". Вартість будівлі - $15 млн, передає CNN.

У готелі є тренажерний зал, бар, безбортний басейн, ванна з видом на океан, а найголовніше – підводна "королівська" спальня з видом на океан. Також під водою знаходиться вітальня та ванна кімната. До них з верхнього поверху ведуть спіральні сходи,

Площа надводного поверху становить 550 квадратних метрів. Він має також майданчик для сонячних ванн. Підводна секція займає площу 102 квадратних метри. Має вигнутий акриловий купол, що забезпечує 180-градусний панорамний вид на оточуюче морське життя.

Мурака може вмістити до дев'яти гостей. Вона збудована в тому ж стилі, що і підводний ресторан Ithaa, який відкрився в цьому ж районі 13 років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік 20 років зводить башту з будинків у диких лісах

Курорт Manta resort біля Танзанії пропонує триповерхову кімнату у водах індійського океану. Atlantis, The Palm у Дубаї має кімнати з видом на басейн. Однак Muraka є першим підводним апарт-готелем у світі, тобто поєднує в собі апартаменти (у даному випадку – віллу на тропічному курорті, - та готель). Також він є найбільш технологічним серед конкурентів.

Muraka є частиною готельного комплексу Conrad Maldives Rangali на атолі Аліф Дхаал. Він розташований на двох приватних островах, об'єднаних пішохідним містком. Також тут знаходяться 12 ресторанів, барів та спа-салонів.

В англійському місті Еггфорд є найбільший будинок на дереві. Він розташований на 250-річному дубі на майданчику готелю Fox & Hounds Country. Там може поміститися сім'я з чотирьох людей. У домі є головна спальня та повністю обладнана кухня

Зараз ви читаєте новину «На розкішному курорті відкриють перший підводний готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі