середа, 15 липня 2020 19:36

Модельєра застрелив масовий убивця

Модельєра застрелив масовий убивця
Тіло Джанні Версаче знайшли через вісім днів ФОТО:Getty Images

Кілер Ендрю К'юнанен двічі вистрелив у голову італійському кутюр'є 51-річному Джанні Версаче 15 липня 1997-го на сходах його будинку в Маямі.

К'юнанен не мав проблем з поліцією до весни 1997-го. 27 квітня дорогою з Сан-Дієго він забив до смерті Джефрі Трейла, знайомого колишнього коханця К'юнанена Девіда Медмона. Того він убив 3 травня. Вистрелив йому у голову. Тіло втопив в озері, а червоний джип Cherokee забрав собі. Двома днями пізніше в Чикаго він забив до смерті Лі Мігліна, а його автомобіль Lexus забрав. 9 травня цей автомобіль покинув у Нью-Джерсі. Там застрелив доглядача цвинтарів Вільяма Різі і забрав його пікап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестра Версаче показала його дорогий будинок

ФБР почало масштабний розшук. Фото К'юнанена показували у передачі "Найрозшукуваніші у США". Убивцю впізнав працівник фаст-фуду, але К'юнанен встиг утікти. Чотирма днями пізніше він застрелив Версаче. Обидва чоловіки були гомосексуалістами, мали спільних знайомих. Але поліція не змогла довести, що вони колись зустрічалися.
23 липня поліція знайшла тіло К'юнанена в човні-будинку, куди той заліз. Чоловік застрелився. Записки чи пояснень не залишив.

У мережу виклали перший трейлер другого сезону серіалу "Американська історія злочинів". У ньому режисер Райан Мерфі покаже свою версію вбивства знаменитого італійського дизайнера Джанні Версаче у 1997 році.

Зараз ви читаєте новину «Модельєра застрелив масовий убивця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі