середа, 14 квітня 2021 10:09

Мік Джаггер створив трек про недоліки життя в умовах локдауну

Мік Джаггер створив трек про недоліки життя в умовах локдауну
Мік Джаггер створив трек про недоліки пандемії. Фото: REUTERS

Британський рок-музикант Мік Джаггер випустив новий трек "Eazy Sleazy", який присвятив пандемії й недолікам життя вдома під час локдауну.

До створення композиції також залучили фронтмена Foo Fighters Дейв Грол. Він допоміг із партіями гітари, баса й барабанів, пише Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ONUKA стала лауреатом міжнародного фестивалю в Барселоні

"Це пісня, яку я написав про вихід з ізоляції, з певним необхідним оптимізмом. Сенс у тому, щоб вийти з усього того, що я згадую у віршах. Сподіваюся, це переросте в оптимістичніший настрій", - говорить Джаггер.

У треку музикант скаржиться на скасування концертів, футбол із порожніми трибунами та фальшивими оплесками, віртуальні прем'єри, брак руху, побачення в Zoom. "Ми вирвемося з цієї в'язниці, відчинимо вікна, відчинимо двері" - оптимістично обіцяє приспів.

"Це, без сумніву, пісня літа!" - прокоментував спільну композицію Грол.

Штучний інтелект Google Magenta і нейронна мережа вивчили понад два десятки пісень Nirvana і створили "новий" трек групи.

Зараз ви читаєте новину «Мік Джаггер створив трек про недоліки життя в умовах локдауну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі