субота, 21 вересня 2019 10:41

Меган Маркл поїхала з Великої Британії

Меган Маркл, герцогиня Сассекська, яка нещодавно так розлютила королеву Єлизавету, що та заборонила згадувати ім'я дружини онука у своїй присутності, поїхала Лондона разом зі своїм чоловіком принцом Гаррі.

Свого сина Арчі Меган залишила на помічниць, повідомляє видання The Sun.

З'ясувалося, що герцоги Сассекські відправилися в Рим на весілля близької подруги Меган – дизайнера Міші Нону. Міша і герцогиня Сассекська і нещодавно разом представили капсульну колекцію для Smart Works. Дружать жінки вже багато років і неодноразово говорилося про те, що саме Міша Нону організувала першу зустріч Меган Маркл і принца Гаррі.

  Дизайнерка Міша Нону і герцогиня Сассекська дружать багато роківнещодавно
Дизайнерка Міша Нону і герцогиня Сассекська дружать багато роківнещодавно

Весілля Міші Нону заплановане на 18:00 на віллі Аврелія в Римі. Її обранцем став американський нафтовий магнат Майкл Хесс. Після офіційної церемонії на заході сонця планується шикарний бенкет для гостей.

Урочистий захід збираються відвідати також Іванка Трамп з чоловіком Джаредом Кушнером, актор Орландо Блум зі співачкою Кеті Перрі. З членів королівської сім'ї, крім Меган Маркл і принца Гаррі, прилетять також принцеса принцеса Беатріс і принцеса Євгенія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У неї лихе око": через Меган Маркл її подруга програла тенісний турнір

Лише на банкеті очікується не менше 300 гостей і навколо вілли були прийняті суворі заходи безпеки для забезпечення конфіденційності.

Меган Маркл і принц Гаррі полетіли в Рим звичайним комерційним рейсом, щоб уникнути розмов.

Герцогиня Сассекська 38-річна Меган Маркл потрапила у черговий скандал. На багатьох сайтах з'явилася шахрайська реклама "таблеток Меган". Виробники ліків стверджували, що диво-засіб допоможе скинути вагу.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл поїхала з Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі