понеділок, 25 січня 2021 20:34

Мати вбила двох дочок у кривавому ритуалі

Мати вбила двох дочок у кривавому ритуалі
Старша сестра / Family album

Мати побила до смерті двох своїх дочок. Ймовірно, це сталося за порадою тантричного священика або чорного мага. Батько мовчки спостерігав за вбивством.

Інцидент стався в селі Анкішеттіпалле в неділю ввечері. Поліція прибула на місце події після отримання звернення та впізнала жертв - 27-річну Алехо і 22-річну Саю Дів'ю. Правоохоронці кажуть, що після вбивства батько дівчат повідомив про інцидент колезі по телефону, який і викликав поліцію. Про це пише Gulf News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горить найбільша фабрика з виробництва вакцини проти коронавірусу

Поліція взяла обох батьків під варту. Вони забрали тризуб і гантель, якими вбили дівчат. Батьків відправлять на медичне обстеження, щоб з'ясувати психічний стан. Мати-вбивця - володарка золотої медалі з математики. Працює директором Masterminds IIT Talent School. Батько – ад'юнкт-професор хімії в жіночому державному коледжі.

Побиті та закривавлені тіла дівчат перевезли в державну лікарню. Поліція виявила в будинку кілька характерних ознак релігійних ритуалів, які свідчать про те, що подвійне вбивство пов'язане з забобонними віруваннями. Голови дівчат були наполовину пострижені, і на них були червоні мітки. У роті у них були маленькі срібні горщики. Поліція повідомляє, що дівчата були оголені, коли їх вбили, але пізніше закутали в червоний традиційний одяг - сарі.

Старша сестра Алехо мала ступінь магістра ділового адміністрування і працювала в Інституті управління лісами в Бхопалі. Молодша Сая Дів'я закінчила курс ділового адміністрування, вчилася музиці в Музичній академії імені Рахмана в Ченнаї. Обидві були в гостях у батьків і зупинилися в сімейному будинку, куди сім'я переїхала в минулому році.

Поліція знайшла в родини фотоальбоми, на яких сім'я зображена з ідолами та релігійними фігурами. Заступник місцевої поліції Раві Манохара Чарі сказав, що поліція вивчає інцидент.

"Ми переглядаємо записи з камер відеоспостереження, щоб ідентифікувати всіх людей, які відвідували будинок в останні кілька днів, щоб встановити мотив вбивства", - каже Чарі.

Коли пізно ввечері поліція увірвалася в будинок, батьки чинили опір і були проти того, щоб тіла забрали. Вони сказали, що дівчата повернуться до ранку.

"Їх душі пішли, але вони повинні повернутися. Проте досі цього не зробили. Я втратила своїх дочок", - пізніше казала в поліції істерична мати.

Хоча мати наполягає, що діяла сама, і ніхто їй не радив, поліція намагається знайти людей, які відвідували будинок для проведення ритуалів в останні кілька днів. У поліції вважають, що батькам промили мізки, що їх дочки начебто переродяться. Правоохоронці також переглядають посилання в соцмережах обох дівчат, щоб зрозуміти, що з ними сталося.

Тим часом, поліція індійського мегаполіса Мумбаї пред'явила звинувачення 9 можливим учасникам мережі торгівлі дітьми. У злочинній групі були медсестра з пологового будинку і люди, які викрадали вагітних жінок в бідних нетрях фінансової столиці Індії.

Зараз ви читаєте новину «Мати вбила двох дочок у кривавому ритуалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі