вівторок, 20 квітня 2021 14:42

Марк Цукерберґ створив власну версію Clubhouse

Марк Цукерберґ створив власну версію Clubhouse
Facebook також запустить нову функцію Soundbites, де користувачі зможуть створювати короткі аудіокліпи. Фото: Reuters

Упродовж найближчих місяців Facebook запровадить серію аудіофункцій, з-поміж яких - Live Audio Rooms. Це своєрідна версія популярного додатка Clubhouse, яка надасть змогу користувачам спілкуватися голосом.

Під час пандемії соцмережі, які мають лише аудіоверсію, стають дедалі популярнішими, тож працівникам компанії Facebook дали завдання створити аналог Clubhouse. Це сталося після того, як там зареєструвався Марк Цукерберґ. Наразі не зрозуміло, як Facebook планує модерувати аудіоканали.

"Аудіо бездоганно вписується в наше насичене життя, дає нам змогу надихатися новими ідеями й розмовляти з іншими однодумцями без тиску", - заявив представник Facebook Фіджі Сімо.

Упродовж наступних кількох місяців Facebook також запустить нову функцію Soundbites, де користувачі зможуть створювати короткі аудіокліпи й ділитися ними. Користувачам також можна буде слухати подкасти безпосередньо з додатка Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter хоче купити Сlubhouse за $4 млрд

Тим часом критики стверджують, що "запозичення" великими технологічними компаніями ідей у менших компаній може стримувати конкуренцію.

Соцмережа Clubhouse, яку торік створили підприємці Пол Девіс і Рохан Сет, і далі здобуває популярність. Особливість платформи в тому, що її користувачі спілкуються між собою за допомогою голосових повідомлень без картинок і тексту.

Зараз ви читаєте новину «Марк Цукерберґ створив власну версію Clubhouse». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі