понеділок, 03 квітня 2017 04:31

Маккейн виступив з новою гучною заявою проти Росії

Маккейн виступив з новою гучною заявою проти Росії
Голова Комітету Сенату США з питань збройних сил Джон Маккейн. Фото: Cont

Розслідування спроб втручання Росії в президентські вибори у США, а також зв'язків команди нинішнього президента з Кремлем, має чітко встановити мотиви та методи росіян, а також знайти спосіб протидії цій тактиці, яку РФ застосовує по всьому світу.

Таку заяву зробив у неділю під час інтерв'ю ABC News голова комітету Сенату США з питань збройних сил Джон Маккейн.

"Ми знаємо про факт спроби росіян змінити результат наших виборів, нападаючи на фундаментальні основи демократії. Ми маємо знати як, ми маємо знати чому, найголовніше - ми повинні знати, що потрібно зробити, аби запобігти подібній діяльності, яку вони продовжують вести у вільних країнах по всьому світу", - заявив американський сенатор.

Маккейн зауважив, що втручання РФ у міжнародні справи по всьому світу проходять, практично, без наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маккейн озвучив оптимізм щодо надання Україні летальної зброї

"Вони з успіхом для себе продовжують розчленовувати Україну; вони досягли успіху у створенні значного впливу на Близькому Сході, і ми знаємо, що вони продовжують робити те саме у виборчих процесах у Франції та інших місцях. І досі вони або понесли незначне, або ж взагалі не понесли покарання за все це", - підкреслив сенатор.

Маккейн жорстко відреагував на вбивство Вороненкова.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн виступив з новою гучною заявою проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі