вівторок, 20 квітня 2021 13:29

Лукашенко заговорив про братерські відносини з Україною під час зустрічі зі "слугою народу" Шевченком

Лукашенко заговорив про братерські відносини з Україною під час зустрічі зі "слугою народу" Шевченком
Лукашенко хоче дружніх відносин із Україною. Це він заявив під час зустрічі з нардепом зі "Слуги народу" Євгенієм Шевченком. Фото: novosti.dn

Самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко хоче, щоб Україна була братським народом з Росією та Білоруссю.

Про це він заявив на зустрічі з нардепом української партії "Слуга народу" Євгенієм Шевченком, пише БЕЛТА.

Лукашенко повідомив, що його позиція щодо України залишається незмінною. За словами диктатора, можна врегулювати ситуацію на Донбасі, якщо слідувати Мінським угодам.

На його думку, в цій політиці перемагає не просто сильний, а найрозумніший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко заявив, що на нього і його синів готували замах

"Ми не стикатимемося в лоб в лоб з якихось питань з Україною і не поводитимемося непристойно. Ну, десь ми будемо змушені реагувати, якщо вже далі нікуди, якщо вже ми переходимо ці заборонені червоні лінії", - сказав Лукашенко.

Він заявив, що з початку конфлікту на Донбасі Білорусь прийняла близько 150 тис. українців.

"Хтось потім повернувся, багато працевлаштувалися тут, і указ я підписав, надавши рівні права українцям в Білорусі. А це, ви знаєте, великий соціальний пакет. Це безкоштовна освіта, безкоштовне медичне обслуговування, працевлаштування на роботу", - додав Лукашенко.

Диктатор вважає, що всі пострадянські республіки розвалились.

"Все робиться для того, щоб зламати країну. Україна впала, а ось Білорусь ще тримається", - зазначив він.

Представник партії "Слуга народу" у Верховній Раді України нардеп Євгеній Шевченко прибув до Мінська, щоб зустрітися з Олександром Лукашенком. Сам нардеп зазначив, що його поїздка до Білорусі відбувається не заради білоруського диктатора.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко заговорив про братерські відносини з Україною під час зустрічі зі "слугою народу" Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі