середа, 28 жовтня 2020 08:42

Лукашенко особисто наказав розганяти протестувальників: пояснив чому

Лукашенко особисто наказав розганяти протестувальників: пояснив чому
9 серпня в Білорусі відбулися президентські вибори, на яких начебто переміг діючий президент Олександр Лукашенко. Після оголошення результатів виборів країну охопили акції протесту. Фото: 24tv.ua

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що наказав силовикам розігнати протестувальників в Мінську 25 жовтня.

Зробив це начебто, щоб убезпечити людей. Таку заяву Лукашенко зробив у ефірі телеканалу "Білорусь 1".

"Це був мій наказ, щоб убезпечити людей", - заявив Лукашенко.

За його словами, метою протестувальників було захоплення центру. Коли це не вдалося, вони пішли в спальні райони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко "знайшов", хто фінансує протести у Білорусі

"Темно, люди перелякані. Хтось о сьомій годині вийшов з діточками на вулицю. Це що, нормально, коли натовп п'яних, божевільних, проколотих наркотиками, прокурених і пропитих - сотні людей кинулися в ці райони", - сказав президент.

Після цього Лукашенко зазначив, що віддав наказ розігнати натовп.

"Почали розкривати квартири, кинулися в ці квартири, довелося з квартир витягувати цих наркоманів. Це не нормально, це не терпимо", - заявив він.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його країна починає стикатися з "терористичними загрозами". Він пригрозив, що влада реагуватиме жорсткіше. Лукашенко вважає, що влада чогось варта, якщо вміє захищати себе і свій народ, "тому, коли переходять червону лінію, влада повинна реагувати".

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко особисто наказав розганяти протестувальників: пояснив чому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі