четвер, 12 вересня 2019 12:50

Літак із прем'єр-міністром Канади потрапив у аварію

Літак із прем'єр-міністром Канади потрапив у аварію
Літак з прем'єр-міністром Канади потрапив у аварію. Фото: scd.ru.rfi.fr

Літак Ліберальної партії Канади, на якому прем'єр-міністр країни Джастін Трюдо вилітав для проведення виборчої кампанії, зіштовхнувся із автобусом в аеропорту.

Аварія сталася в аеропорту Вікторії, столиці провінції Британська Колумбія, повідомляє канадський суспільний мовник CBC News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр Канади Трюдо висловився проти повернення Росії до G7

Туди Трюдо разом із членами виборчого штабу та журналістами прилетів у перший день виборчої кампанії для проведення агітації.

Так, автобус для журналістів і представників медіа, який стояв на летовищі, під час від'їзду зачепив крило літака, залишивши на ньому помітну подряпину.

Під час зіткнення ніхто не постраждав. Поки незрозуміло, чи потребуватиме літак ремонту.

Аварія не стане на заваді планам Трюдо. За словами керівника виборчого штабу Ліберальної партії, негайних змін у планах прем'єр-міністра не буде, хоча фахову оцінку пошкоджень обов'язково проведуть.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо розпустив парламент і оголосив про початок виборчої кампанії. Загальнонаціональні вибори мають відбутися 21 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Літак із прем'єр-міністром Канади потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі