вівторок, 06 лютого 2018 12:21

Лікаря спортивної збірної засудили до 300 років в'язниці

Лікаря спортивної збірної засудили до 300 років в'язниці
Термін ув'язнення Нассара становить 300 років. Фото: iSport.ua

Ларрі Нассар, колишній лікар американської збірної зі спортивної гімнастики відсидить 300 років у тюрмі.

У січні його засудили до 175 років в'язниці. Тепер отримав ще 125 - за домагання неповнолітніх спортсменок. Відповідне рішення було прийнято після того, як суд заслухав нові свідчення, повідомляє Reuters.

Відзначається, що після винесення вироку Нассар вибачився перед своїми жертвами. Він заявив, що їхні свідчення "завжди будуть присутні в його думках".

Однак суддя під час засідання заявив, що сумнівається в тому, що Нассар до кінця розуміє "руйнівний вплив, який він надав на жертв, їхні сім'ї і друзів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-лікаря збірної США покарали за "пустощі"

Як відомо, чоловік був арештований в грудні 2016 року в рамках федерального розслідування по розповсюдженню дитячої порнографії. Також він звинувачується в розбещенні десятків пацієнтів у період з 1996-го по 2015 рік.

Понад 1000 років проведе у в'язниці 39-літній Роберт Бенджамін Френкс із міста Сан Маркос у Техасі, США. До такої міри покарання чоловіка засудили за тривале сексуальне домагання, сексуальне насилля з обтяжуючими обставинами та непристойну поведінку з дітьми, повідомляє Fox 29. За це Френкс відсидить 2 пожиттєві терміни та ще 1 тис. років.

Зараз ви читаєте новину «Лікаря спортивної збірної засудили до 300 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі