середа, 12 серпня 2020 15:35

Лідер гурту Brutto вперше відреагував на протести в Білорусі

Лідер гурту Brutto вперше відреагував на протести в Білорусі
Сергій Міхалок записав кліп про протести в Білорусі. Фото: facebook.com/sergeymikhalok.official

Білоруський музикант, лідер гурту Brutto Сергій Міхалок відреагував на події в Білорусі. Там 4-й день тривають масові акції протесту через попередні результати виборів президента.

На своїй офіційній сторінці в Instagram артист виклав фрагмент кліпу білоруською мовою на пісню гурту Brutto.

"Родны край!" - лаконічно підписав він відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білорусі ОМОН вискакує на протестувальників зі "швидких"

Міхалок активно підтримував українців під час Євромайдану, його пісня "Воины света" - гімн Революції гідності. Користувачі соцмереж із перших днів акцій протесту в Білорусі обурювалися тим, що музикант не коментує ситуацію, і зверталися до нього з проханням відреагувати.

У неділю, 9 серпня, в Білорусі відбулися вибори президента. Після оприлюднення даних перших екзит-полів, де перемога була за чинним президентом Олександром Лукашенком, білоруси вийшли на акції протесту в багатьох містах країни. Відбулися перші зіткнення з ОМОНом, силовики використовували світлошумові гранати, гумові кулі й водомети. Протести тривають і супроводжуються насильством правоохоронців, пострілами та затриманнями, а мітингарі вже почали використовувати "коктейлі Молотова" і нібито один намагався кинути вибуховий пристрій – і сам загинув.

Зараз ви читаєте новину «Лідер гурту Brutto вперше відреагував на протести в Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі